Huidnaalden voor pigmentvlekken

Huidnaalden voor pigmentvlekken

Een huidnaaldbehandeling die bekend staat als een dermapen is een goede manier om de stevigheid en elasticiteit van de huid te vergroten. Het proces van collageeninductie in de huid omvat het creëren van duizenden microscopisch kleine naaldpunten, of "micronaalden", die op specifieke delen van de huid worden geplaatst. Met behulp van de DermaPen-procedure worden deze micro-puncties gemaakt in de diepste lagen van de opperhuid.

 <a href=hier ” style=”margin:0px 10px; max-height:234px; height:auto; max-width:43% width:auto;”>

Een dermapenbehandeling is volledig pijnloos, omdat de naalden erg dun zijn. Gedurende de eerste paar dagen moet de patiënt overmatige blootstelling aan de zon en toners op alcoholbasis vermijden. Na vier of zes behandelingen kunnen ze terug naar hun normale huidverzorgingsroutine. Patiënten moeten echter gedurende 10 tot 14 dagen na de behandeling inspannende activiteiten vermijden. De huid moet volledig droog zijn en het gebied moet schoon zijn. Het kan ook pijnlijk zijn tijdens de eerste paar sessies, dus het is belangrijk om een arts te raadplegen voordat je een dermapensessie ondergaat.

Een andere behandelingsoptie is een fractionele laser. Een dermapen behandeling is een combinatie van verschillende cosmetische ingrepen. Het is een effectieve oplossing voor het verminderen van gezichtslaxiteit en littekens. Een dermatoloog kan een dermapenbehandeling aanbevelen die het meest gunstig is voor uw huid. Hoewel de behandelingen een korte downtime kunnen vergen, zijn ze niet geschikt voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen. Als u last heeft van bepaalde huidaandoeningen, kunt u deze het beste met een medische professional bespreken.

Voor meer info klik je deze site aan: Elim Instituut