^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Workshop: Yahweh, Shekinah en eenheids Activaties - 27 februari 2016

Velen van ons verlangen zo naar Liefde en Licht, omdat deze nog niet volledig is geïntegreerd in het eigen wezen, en dat is niet helemaal jouw schuld. Natuurlijk is er in het verleden gemanipuleerd met oude geschriften en symbolen. Ook zijn er nog altijd mensen die met de "Merkaba" als symbool werken... Maar heb je jezelf nooit afgevraagd waarom dat twee afzonderlijke driehoeken zijn? Nee?

De huidige Merkaba is niet compleet; 3000 jaar hebben oude Kabbalisten bewust een symbool voor dualiteit en afgescheidenheid gecreëerd. Inderdaad, een Merkabah (3-dimensionaal) of de Davidster (2-dimensionaal), waarbij de 2 afzonderlijke driehoeken onze aandacht moesten afleiden. Een oude mythe uit de Kabbala is ook dat "Shekinah", het vrouwelijk principe, 3000 jaar lang van "Yahweh", het goddelijk mannelijk principe, werd gescheiden. En daar heeft de Merkaba alles mee te maken.
Voel jezelf niet schuldig... Accepteer dat een klein groepje dit grote geheim 3.000 jaar lang verborgen wist te houden, en de snelste manier om dit nu om te zetten naar de Nieuwe Wereld is; Vergeving!
Vergeef hen die het in stand hebben gehouden, en vergeef jezelf dat je misschien al enkele jaren met de "merkaba", als symbool voor afgescheidenheid hebt gewerkt. Alleen dan kunnen we de Nieuwe Wereld begroeten. Voor velen is het er al... Zij die inmiddels wereldwijd bezig zijn geweest met de 13D Awareness hebben nu de coderingen van de 13 diamanten geïntegreerd in hun gehele wezen, waarbij het goed is om te weten dat we hier nu eens niet praten over 'dure cursussen', inwijdingen, meesters of wat dan ook... Nee, de 13D Awareness en de afstemmingen worden in razendsnel tempo doorgegeven in cirkels van Eenheid. En zij die het al ontvingen, zijn ook al volop aan het leven in de Nieuwe Wereld, een wereld van Liefde, Licht en Eenheid.

Wat nu 3D, 4D, 5D... of hogere dimensies?
Ik bemerk nog veel onbegrip: we zijn hier wel op Aarde om onze lessen te leren in de 3D“
...maar hoe zit het met 4D, 5D... of 13D? is dat vluchten van de werkelijkheid?
Graag zou ik je vertellen dat hogere dimensies geen andere plaatsen zijn, en dat het gewoon hier op Aarde is. Het betekent alleen dat je bewustzijn in de hogere dimensies is... de 3D is hier op aarde, maar ook de 4e, 5e, 6e... tot en met de 13e dimensie zijn hier op Aarde, dus in dat opzicht is er geen vluchten, het betekent alleen dat je je collectief bewustzijn op aarde hebt verhoogd naar de trillingen en frequenties die nodig zijn om de Nieuwe Wereld te verwelkomen, en ik kan je uit ervaring vertellen dat het geweldig is om daar NU al te zijn.

Tijdens deze bijzondere dag - ongeveer 6 à 7 uur - die ondersteund wordt door meditaties, muziek en de kosmische zuilen, geven we elkaar in een cirkel van Eénheid de etherische afstemmingen door;
Openen van "Yahweh" in het hoger Hart, het oude maakt plaats voor de nieuwe energie!
Terugkeer van "Shekinah" het zuiver Goddelijk Vrouwelijke in het hoger hartchakra ...de Liefdesvonk in jezelf!
De Eenheidsactivatie, met een reis naar Crystaline Palace of Shambhala en de 12-puntige ster van Meesterschap

Voor deze workshop bedraagt de uitwisseling van energie € 77,00
Aanvang om 10u30
LOCATIE: Merlijn's Esotherisch Centrum
Dorpsstraat 38/3 3500 Hasselt

Aanmelden kan via:
John Jagadiël Breukels (Privébericht)
of Merlijn's Esotherisch Centrum tijdens de openingsuren, via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 011/348002
of een E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uw inschrijving is geldig als wij het volledige bedrag hebben mogen ontvangen.

Copyright © 2013. Erik van Gorp Rights Reserved.


Facebook youtube