^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5 energieën, 3 workshops, 3 initiaties en ... slechts 1 prijs!

Vanwege een dringende vraag omtrent de verschillen tussen Violet Vuur, de Zilver Violette Vlam en de Straal van Quan Yin, evenals de steeds snellere veranderingen en gebeurtenissen onder de mensheid en onze Moeder Aarde, hebben wij gemeend om vanaf heden een 3-in 1 combinatie workshop, inclusief de 3-in-1 afstemmingen (initiaties) in de violette Straal te mogen aanbieden. 

Tijdens deze workshop behandelen we een 3-tal onderdelen:
De Violette Vlam, De Zilver Violette Vlam, De Gouden Zilver Violette Vlam
We gaan werken met een 5-tal energieën, waaronder;
Saint Germain; voor transformatie van Angst naar Vertrouwen
Quan Yin; voor het loslaten van Karma, schuldgevoelens en zonde
Lady Portia; voor volledige acceptatie van jezelf
Aartsengel Zadkiel; van de violette Straal voor Vergeving
…en natuurlijk met Merlijn “de Tovenaar”

Bij deze workshop van de Violette Vlam krijg je een initiatie om makkelijker in verbinding te komen met de energie van de Violette Vlam. Sinds 2012, het aanbreken van de nieuwe tijd van Aquarius heeft de wereld en de mens meer nood aan meer krachtigere Violette Vlam energieën, waardoor het zilver en het goud is toegevoegd al sinds 1998, de overgang van vissen naar Aquarius.

Tijdens deze workshop leer je meer gebruik te maken van de transformerende eigenschappen van de Violette Vlam zodat we elke negatieve situatie positief kunnen veranderen of zelfs genezing brengen voor jezelf of anderen.

De Violette Vlam helpt ons de lagere vibraties van ons eigen karma te transformeren. Daardoor zijn we meer in staat zijn om angst te veranderen in Liefde. De kwaliteit van onze relaties verbeterd en we leren gemakkelijker te vergeven.

De Violette Vlam helpt je te ontwikkelen naar hogere bewustwording , een beter contact met je Hogere zelf of je IK BEN -aanwezigheid en het verhogen van spirituele vermogens.

Complete workshop, inclusief uitgebreide lesmap en initiaties
Uitwisseling van energie: € 77,00

Aanvang om exact 13:00 uur / Eindtijd circa 17:00 uur

LOCATIE: Merlijn's Esotherisch Centrum
Dorpsstraat 38/3 3500 Hasselt

Aanmelden kan via:
John Jagadiël Breukels (Privébericht op facebook)
of Merlijn's Esotherisch Centrum tijdens de openingsuren, via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 011/348002
of een E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uw inschrijving is geldig als wij het volledige bedrag hebben mogen ontvangen.

Copyright © 2013. Erik van Gorp Rights Reserved.


Facebook youtube