^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

De Indianen fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.
Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig en is geschikt voor zowel beginners als semi-gevorderden!
Tijdens de workshop je leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.
Je leert de juiste ademhalingstechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijk speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.
De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.
Tegen het einde van de workshop zal elke deelnemer in staat zijn om een compleet nummer te spelen op de Indiaanse fluit.
Tijdens de workshop zal Michael ook de hele dag door meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten, om je tussen door de oefeningen de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn.
Voor de workshop maken we gebruik van een High Spirits fluit, de White Tail in B, deze fluiten behoren tot de beste Indiaanse fluiten in de wereld. Mensen die eventueel een High spirits Fluit willen aanschaffen tijdens de workshop, kunnen kiezen uit een complete collectie en krijgen op de workshopdag 10% extra korting op de fluiten.
Start: 10:00
Einde : 16:00
Prijs: €80 (geen lunch inbegrepen)
U inschrijven kan door even te bellen naar de winkel tijdens de openingsuren op 011/348002 of langs te komen in de winkel.
Uw inschrijving is echter pas geldig als we het bedrag van €80 ontvangen hebben.

Copyright © 2013. Erik van Gorp Rights Reserved.


Facebook youtube