^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5Shambhala Oneness (Shambhala Eenheid) is de completering en het "Upgraden" van Shambhala Multi-Dimensional Healing (MDH) en de Usuï Reiki, door middel van nieuwere symbolen en nog hogere frequenties van energie en lichtkracht. Hoewel het bij Shambhala Eenheid niet meer gaat om het werken met symbolen, wordt er meer gewerkt met intuïtie en de samenwerking met de Lords and Lady's. 
Het healen en doorgeven van deze energie is een bijproduct.

Een antwoord op de vragen; 
• Ik ben Reiki-master, dus moet ik nu bij Shambhala 1 beginnen? 
• Als ik al Shambhala MDH heb gedaan, waar begin ik dan met Shambhala Eenheid?
De tijden dat een Shambhala Master voor jou bepaalde wat goed voor jou is, is compleet verleden tijd is. Tijden veranderen, trillingen worden hoger, transformaties gaan sneller en sneller.
Zelf heb ik met veel plezier en persoonlijke groei volgens de Usuï Reiki gewerkt van 1995 tot 2004. Later met Shambhala MDH van 2004 tot 2009 en nu dan al sinds 2009 met Shambhala Eenheid. Elk traject en iedere inwijding heb ik vanaf het begin zelf ervaren. Het zijn cadeautjes voor jezelf en als je zelf de intentie hebt om Shambhala Eenheid ook weer door te geven, wat kun je dan beter doen dan het allemaal zelf te ervaren?
We leven nu volop in het Aquarius-tijdperk (waterman) wat symbool staat voor “Ik-Weet”. 
Decennia lang, vanaf mijn eigen Reiki-traject tot aan de Shambhala MDH, leefden wij nog in het Vissen-tijdperk, hetgeen nog symbool stond voor “Ik-Geloof”. Laten wij ons hier vooral bewust in zijn en daarom de manier en het tempo waarop Shambhala Eenheid gebracht wordt, aan de cursisten/deelnemers zelf over laten. Het is niet van belang wat we geloven, belangrijk is dat wij nu weten dat de Mensheid zich razendsnel evolueert, ieder op zijn/haar eigen pad en tempo, en ook dat is goed! Ook weten wij nu dat de energie van Shambhala Eenheid zichzelf doseert, het is puur, zuiver en voor iedereen beschikbaar.

Tijdens de inwijdingen planten we zaadjes die mogen uitgroeien tot een mooie “levensboom”. Je zult dit ervaren tijdens de “Shambhala Eenheidsreis”. Het is aan jezelf en je eigen verantwoordelijkheidsgevoel wat je met die zaadjes doet. Het geheel gaat heel erg diep en is zeer educatief. Het helpt je absoluut naar “eenheid” toe. Doch wij benadrukken nogmaals, “Jij bent degene die het doet”, samen met je begeleiders. Het eindresultaat kan meesterschap opleveren, eenheid, kundalini ontwaking, het ontdekken van de heilige graal en nog veel meer. Wij wensen je een prachtig reis terug naar eenheid.

Tijdens het weekend zijn er meerdere inwijdingsgraden mogelijk, van 1 t/m 4, waarbij de deelnemers aangeven hoeveel en welke initiaties zij willen ontvangen. 

Maar je kunt ook alleen de zaterdag (1e en 2e niveau), 
of alleen de zondag (3e en 4e niveau) doen.

De deelnamekosten voor het Shambhala-Eenheid Weekend zijn 
€ 111,00 per niveau/module.
Het weekend met 4 inwijdingen bedraagt 444,- euro

PROGRAMMA SHAMBHALA INWIJDINGEN:

Het schema voor het weekend ziet er vooralsnog als volgt uit;
• Zaterdag, van 10:00 tot 12:30 uur, Shambhala Eenheid 1
• Zaterdag, van 13:30 tot 16.00 uur, Shambhala Eenheid 2
• Zondag, van 10:00 tot 12:30 uur, Shambhala Eenheid 3
• Zondag, van 13:30 tot 16.00 uur, Shambhala Eenheid 4

Afhankelijk van het definitieve aantal deelnemers kunnen de tijden iets wijzigen.

Merlijn’s Esoterisch Centrum

Dorpsstraat 38 – Hasselt – tel: 011 34 80 02

Gelieve vooraf aan te melden om uw plaats te reserveren! Dit kan door €222,- over te schrijven naar:
IBAN-nr: NL22 RABO 0105980889 
BIC: RABONL2U 
t.n.v. J. Breukels, Hoorn
mededeling: Shambala Hasselt

IN VERBAND MET VOORAF TOEGEZONDEN LESMAPPEN
dient u een E-mail adres op te geven bij inschrijving!
AANMELDEN KAN TOT UITERLIJK ZATERDAG 19 MAART 2016

Copyright © 2013. Erik van Gorp Rights Reserved.


Facebook youtube