^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Iedereen heeft al gehoord van aardstralen en wateraders, in mindere mate van Gammastralen en Kosmische stralen. Deze laatste komen meer en meer voor. Wanneer men hier op, onder of in gaat leven, kunnen zij een enorm storend effect hebben op lichaam en geest, waardoor onze weerstand afgebroken wordt en we ziek, moe of uitgeblust geraken.


Via de radiësthesie meten wij uw huis of grond en gaan we kijken op welke manier we dat kunnen ontstoren. Het opmeten gebeurt vooral via de pendel en of de wichelroede.


Iedereen weet dat de mensen vroeger op zoek moesten gaan naar water om te kunnen overleven op plaatsen waar geen rivier of meer in de buurt was. Doordat alles zijn eigen trilling heeft en de mens vroeger veel dichter bij de natuur stond, kenden zij bepaalde systemen om het water onder de grond op te sporen, waar dat ze dan een put sloegen.

Eén van die instrumenten : de wichelroede bestaat nog steeds, deze reageert op trillingen die vanuit de aardbodem opstijgen en als zodanig dan herkend worden door diegene die de wichelroede hanteert.

Op een zelfde manier kan men ook aard, gamma,kosmische stralen en elektromagnetische storingen opsporen.

Mensen die zeer gevoelig zijn kunnen hiervan zeer veel last ondervinden. Door de jaren heen ontdekte Johan een zeer grote diversiteit aan stralen en ging hiervoor oplossingen zoeken.

Hij ontwikkelde dan ook verschillende apparaten zoals de Baar van Atlantis, de Lemniscaat, het Pentagram en de Radius die in verschillende sterkten verkregen kunnen worden.


Alle toestellen voor ontstoring komen uit eigen atelier en worden dan ook op maat gemaakt.


Heb je een vraagje ?

uw email adres:
uw uitleg:

Copyright © 2013. Erik van Gorp Rights Reserved.


Facebook youtube